Bruidsboutique Aurelia

Bruidsboutique Aurelia

Bij Bruidsboutique Aurelia in Coevorden vindt je altijd de nieuwste collecties bruidsjaponnen en de allerlaatste trends in bruidsmodeaccessoires. De nieuwe collectie voor 2013 is inmiddels besteld en deze wordt verwacht rond oktober/november.

Als jij kiest voor kleinschalig en knus, klantvriendelijk, gastvrij, betrouwbaar, goede service en een persoonlijke benadering... en waar altijd tijd is voor een kopje koffie... dan ben je bij Bruidsboutique Aurelia aan het juiste adres.

Bruidsboutique Aurelia is na bijna 20 jaar in Schoonebeek gevestigd te zijn nu verhuisd naar een geheel andere locatie in Coevorden, een heel andere setting maar met dezelfde gemoedelijkheid en goede service wat je van ons gewend was.

Je vindt bij ons bruidsmode van diverse bekende bruidsmodemerken van o.a. Kleemeier, Isabel de Mestre, Miss Kelly, Allure Bridal, Miss Paris, Just for You en nieuw is het bruidsmodemerk van Jessy K., betaalbare bruidsmode zodat je geld over houdt voor andere accessoires.. want ook deze vind je volop bij Bruidsboutique Aurelia. Je kunt terecht bij ons in de winkel voor de allernieuwste accessoires van dit moment maar ook zijn de accessoires verkrijgbaar bij ons in de webwinkel. Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op www.bruidsboutiqueaurelia-webshop.nl

Wij hebben accessoires van o.a. Poirier, Kleemeier, Emmerling, Noblesse, Weise, Elsa Rainbow Coloured Shoes

Ook voor de bruidsmeisjes vindt je bij Bruidsboutique Aurelia de allerliefste jurkje voor kleine prinsesjes, gecombineerd met lieflijke accessoires steelt jouw bruidsmeisje de show..


Bruidsboutique Aurelia is op afspraak geopend op:

Maandagavond
Woensdagavond
Donderdagochtend, donderdagmiddag en donderdagavond
Vrijdagochtend en vrijdagmiddag
Zaterdag

Bruidsboutique Aurelia is gevestigd aan de Europaweg 2 te Coevorden, boven de Europa-garage en de Shell-shop. De ingang vind je aan de voorzijde van het pand!

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kooptrouwjurken.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bruidsboutique Aurelia
Europaweg 2
7742PN Coevorden

+31 (0)6 15221577

Links

Website
-

Deel deze pagina

Bruidsboutique+Aurelia img